къщи | зима | лято| забележителности | заведения | услуги и био храни | имоти |контакти

Мезонет етаж 2/3

Мезонета на втори и трети етаж се състои от собствен вход с антре, хол, кухнески бокс, две спални, баня, външна тераса, аталие със спалня, вътрешна тераса и кът за кафе. Могат да спят до 8 човека.

Вход с антре

вход с антре

Мезонета е разположен и на трите етажа от къщата. На първия етаж е входа които има просторно антре. Широка стълба ви качва на втория етаж. Под нея има голямо пространство където може да оставите колела или друга по-обемна екипировка.


Хол

хол 2 етаж

В хола има два дивана двойка и тройка на които може да спи един човек при нужда. Камина на дърва ще осигури топлина и уют на цялата компания. На трапезарната маса могат удобно да се хранят 4-6 човека, ако са повече има две места на вътрешната тераса или да се ползва и масата пред диваните.

Кухненски бокс

трапезария

Кухненският бокс е по-малък от този на първия етаж, но може да се сготви каквото ви е необходимо. Има вградена печка, керамични котлони и хладилник.

Стая с 3 легла

стая с три легла

Стаята с три легла е достъпна от хола. Леглата са разположени под ъгъл като едното е двуетажно. Когато се събудите веднага може да погледнете какво е времето на Тодорка защото стаята има изглед към Пирин.

Стая с 2 легла

стая с две легла

В стаята се влиза от коридора. Леглата са разположени под ъгъл. Стаята има иглед към Краище, гората и Родопите.
Ателие

баня етаж 2

Тясна стълба от хола ви отвежда на третия етаж където подпокривното пространство е оформено като голяма стая без стени със скосен покрив. В единия край под малко прозорче с прекрасен изглед към пистите на Банско е раположена спалнята. Малко по напред има кът с два фотьоила и масичка където да изпете сутрешното си кафе. А от вътрешната тераса може да наблюдавате отвисоко хола под вас.

Баня

баня етаж 2

Банята на втория етаж е просторно помещение със леко скосен таван. Има голяма мивка, тоалетна и вана. Топлата вода се подава от проточен газов бойлер което ви гарантира че може да си напълните ваната и топла вода за всички когато се върнат от ски без да се изчаква загряване на изразходваните количества.