Съюз на българските скиори и сноубордисти

начало | форум | курорти | членство | цели | обяви | приключения | отстъпки | училище | контакти | стани партньор | потърси приятели |
email pass

Партньори

Хотел Мартин
Курорт:
Адрес: гр. Банско ул. "Неофит Рилски" 28
телефони: тел.: (0749) 883 01; 883 02; 865 00; 825 00, тел. / факс: (0749) 865 10
работно време: 24 часа за рецепция и рум сървиз.
отстъпка за членове на СБСС: 10 %
URL: http://www.martin-bansko.com
В непосредствена близост до центъра на града и старинния квартал, на тихa и спокойна уличка се намира х-л "Мартин" - един нов и модерен хотел, предлагащ на своите гости отлични условия за отдих и туризъм.  
 
Откритият на 01.01.2006 г. хотел предлага за вашето настаняване 26 двойни стаи и 6 апартамента, обзаведени според изискванията на съвременния вътрешен дизайн – телефон, телевизор, интернет, минибар, сейф.  
 
Въпреки първоначалното впечатление за международен клас, новият хотел се притежава и управлява от млад и динамичен екип от жители на Банско. Собствениците на хотела притежават и други бизнес-начинания в региона.  
 
Хотелът е наследник на известния от дълги години хотел "Мир", но е изцяло преустроен и модернизиран. Чести гости на хотела са както стари клиенти от самото начало на организирания туризъм в Банско, така и български и чуждестранни туристи и бизнесмени. По всяко време из коридорите ще чуете английска и руска реч, не липсват и гости от съседна Гърция и други страни. Персоналът на хотела обслужва гостите на български, руски, английски и френски език.  
 
С предстояща категоризация четири звезди, хотелът учудва с широката си палитра от услуги за гостите - разполагате с ресторант, лоби бар, сауна, голямо джакузи за 10 души, малък басейн, масаж, фитнес, гардероб за собствени ски. Почти всички допълнителни услуги са безплатни за гостите на хотела  
 
Стаите са модерно и луксозно обзаведени по световните стандарти. Съдържат спалня или две отделни легла, някои и с канапе. Баните са оборудвани с италиански фаянс и теракот, всички имат душ-кабини. Отоплението е централно, обновената сграда предлага отлична обстановка и уют благодарение на модерните строителни технлогии.  
 
Апартаментите се състоят от гостна с мека мебел и спалня. Луксозният апартамент предлага по-просторна гостна и напълно оборудван кухненски кът.  
 
Въпреки непосредствената си близост с известните Бански механи, ресторантът на хотела предлага пълноценно меню, в което фигурурат както традиционните бански ястия, така и българска и международна кухня. С 50 места, разпределени в няколко зали с оригинално интериорно решение, ресторантът предлага уют и приятно прекарани мигове край камината.  
 
Цените на хотела в зависимост от сезона са 80 - 180 лв. на стая и 120 - 240 лв. на апартамент. Предлага се 50% отстъпка за деца от 3 до 12 години.  
Предлага се конферентна зала (50 места) и транспорт до начална станция на лифта (хотелът се намира на 500 метра от началната станция). По заявка се осигуряват трансфери от/до София, летище и др. Организират се екскурзии, походи и други интересни прояви.